Ajankohtaista

Palo Alto julkaisi korjauksen GlobalProtect -haavoittuvuuteen CVE-2021-3064, joka voi mahdollistaa hyökkääjälle palomuurin haltuunoton. Haavoittuvuus koskee versioita PAN-OS 8.1 -> 8.1.16.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskus julkisti Suomen ensimmäisen tekoälyselvityksen, joka tarkastelee tekoälyä kyberturvallisuuden ja riskienhallinnan näkökulmasta. Selvitys kannustaa tekoälypohjaisten palvelujen tai tuotteiden kehittäjiä tekemään nämä kolme asiaa jo nyt: menemään kehitystyön kyberturvallisuus ja riskienhallinta edellä, hahmottamaan koneoppimismallin koko elinkaari ja panostamaan datan laatuun. Kyberturvallisuuskeskus esitteli myös uuden työkalun tekoälyn kyberturvallisuuden riskienhallintaan.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskus kertoo jatkossa laajoista kansalaisia koskevista tietoturvahäiriöistä ja -tapahtumista myös 112 Suomi -mobiilisovelluksessa. Suurin osa ihmisistä käyttää digitalisia palveluita ja laitteita arjessaan, joten siksi on tärkeää, että myös niiden häiriöistä jaetaan tietoa. Kyberturvallisuustaidot ovat nykypäivän kansalaistaito.

G30 tiedottaa