Ajankohtaista

Tietoturva ry on valinnut Vuoden tietoturvatuote -tunnustuksen saajaksi HAVARO-palvelun, joka havainnoi ja varoittaa tietoturvaloukkauksista. Palvelun ovat yhteistyössä kehittäneet Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskus ja Huoltovarmuuskeskus.
Julkaisimme vakavan varoituksen Omakannan ja Suomi.fi-palvelun nimissä tehtävistä pankkitunnusten kaappausyrityksistä. Omakannan ja Suomi.fi-palvelun nimissä pyritään kaappaamaan käyttäjien pankkitunnuksia sähköpostiviesteissä olevia väärennettyjä linkkejä käyttäen. Jos käytät verkkopalveluja selaimella, kirjaudu palveluun aina kirjoittamalla osoitekenttään palvelun koko osoite.
Omakannan ja Suomi.fi-palvelun nimissä pyritään varastamaan käyttäjien pankkitunnuksia sähköpostiviesteissä olevia väärennettyjä linkkejä käyttäen. Mikäli käytät palvelua selaimella, kirjaudu palveluun aina kirjoittamalla osoitekenttään palvelun koko osoite. Myös mobiilisovellusta käyttämällä vältyt pankkitunnusten kalastelulta. Varoitus on poistettu 11.11.2021.

G30 tiedottaa