Suojaa kaikki kotisi verkkoon liitetyt laitteet helposti — nyt ja tulevaisuudessa. F Secure SENSE koostuu tietoturvareitittimestä, kehittyneestä suojaus¬sovelluksesta ja alan johtavasta pilvi¬pohjaisesta suojauksesta.

Digitaalisen kotisi puuttuva pala
Jos laite on älykäs, se on myös haavoittuva. Koska kaikkia verkkoon yhdistettäviä laitteita ei ole suunniteltu tietoturvallisiksi, jokainen kotiverkkoon lisätty uusi laite voi avata takaoven käyttäjän digitaaliseen elämään. SENSE suojaa kotisi kaikkia yhdistettyjä laitteita aina tietokoneista älytelevisioihin ja vauvakameroihin.

Esineiden Internet
Meillä on yhä enemmän internetiin yhdistettyjä laitteita kodeissamme. Koska näille ei ole saatavilla tietoturvasovelluksia, monet näistä ovat haavoittuvia. SENSE mullistaa internet-tietoturvan suojaamalla koko kotiverkkosi — ei ainoastaan yksittäisiä laitteita. SENSEn IoT-tietoturvateknologia tarkkailee liikennettä verkkoon yhdistetyistä laitteista ja näin tarjoaa lisäsuojaa IoT-uhkia vastaan.

Kaikki yhdellä sovelluksella
Voit ottaa suojatun kotiverkon käyttöön sekä ylläpitää sitä keskitetysti yhdellä mobiili¬sovelluksella. SENSE-sovellus opastaa käyttöönotossa ja näyttää, miten verkkoon lisätään uusia laitteita ja miten verkkoliikennettä voi seurata. SENSE suojaa enemmän mutta vähemmällä vaivalla.

Turvaa kaikkialla
SENSE suojaa Android- ja Windows-laitteitasi myös kodin ulko¬puolella eli aina siellä missä käytät SENSE-sovellusta. Laitteesi ovat hyvissä käsissä, kiitos maailman johtavan suojausteknologian.

Kodin suojassa
Kaikki SENSE-verkossa olevat voivat käyttää Internetiä huoletta. SENSE suojaa selaimen verkkoliikenteen estämällä automaattisesti tietojenkalastelun, häiritsevän seurannan ja muut hyökkäykset. Kehitämme parhaillaan monia suojausominaisuuksia, jotka julkaisemme maksutta automaattisina päivityksinä, jotta jokainen SENSE-verkko olisi tulevaisuudessa entistäkin turvallisempi.

Kolmitasoinen suoja

– Tietoturvareititin. SENSE-reititin suojaa koko kotiverkon ja sen laitteet ulkoisia verkkouhkia vastaan.
– Turvallinen sovellus. SENSE-sovellus hallinnoi kotisi verkkoa ja suojaa laitteitasi — myös liikkeellä ollessasi.
– Pilvipohjainen suojaus. Alan johtava tietoturva¬pilvemme tarkkailee verkkoasi reaaliaikaisesti uhkien varalta.

 

Lisätietoa tuotteesta myynti (at) itadmina.fi tai 045 139 1489