Kuukauden uusimmat uutuudet, poistuvat tuotteet sekä erikoistarjoukset päämiehiltä.

LENOVO

EDGE 73 SFF LENOVO EDGE 73 SFF
ThinkCenter E73 -minitornipöytäkone tarjoaa suorituskyvyn ja turvan täydellisen tasapainon alati muuttuville tarpeillesi yrityksessä.
Lisätietoa 425 €
LENOVO S2+-00 LENOVO S20-00 AIO
Täysikokoinen saaren muotoinen näppäimistö on sekä mukava käyttää että roiskeenkestävä. Sormille ystävälliset pyöristetyt näppäimet sekä ergonomiset välit niiden välillä varmistavat näppäilyn tarkkuuden. Multitouch-kosketuslevy lisää kätevyyttä ja se tukee eleitä helpottaen vieritystä sekä zoomaustoimintoja.
Lisätietoa 350 €
EDGE 73 TWR LENOVO EDGE 73 TWR
ThinkCenter E73 -minitornipöytäkone tarjoaa suorituskyvyn ja turvan täydellisen tasapainon alati muuttuville tarpeillesi yrityksessä.
Lisätietoa 390 €

HP

ZBOOK 17 HP ZBOOK 17 G2
Tien päällä luovuudella ei ole rajoja, kun käytössä on eloisa halkaisijaltaan 43,94 cm:n (17,3″) teräväpiirtoinen HP ZBook 17 G2. Esittele parhaat työsi toimistossa tai tien päällä ja hyödynnä HP:n tehokkainta tietojenkäsittelyä, näytönohjainta, helppoa laajennettavuutta ja salamannopeaa yhdistettävyyttä, joiden avulla voit olla tehokas ja tehdä yhteistyötä luovuuden nopeudella.
Lisätietoa 2600 €
ELITE X2 HP ELITE X2 1011
Tabletti vai Ultrabook – vai molemmat? Yksi laite, jota tarvitset, minne tahansa työ sinut viekin. Laite on helppo ottaa mukaan ja se on ennennäkemättömän kestävä – lisäksi saat HP:n johtavat suojaus- ja hallintatoiminnot.
Lisätietoa 1920 €

Kaikki hinnat sis alv.
Hinnat voimassa huhtikuu 2015 / varastoerälle.