IT-Admina Oy osti toimiston ja tulostuksen ratkaisuja tarjoavan yrityksen Tulosteekki Oy:n liiketoiminnan.

IT-alan yritys IT-Admina Oy on ostanut toimiston ja tulostuksen ratkaisuja tarjoavan yrityksen Tulosteekin liiketoiminnan. Vuodesta 2010 toiminut Tulosteekki Oy:n toimialana on ollut toimistotarvikkeet, tulostuksen ratkaisut, konsultointi, sekä muut toimistoon tulevat palvelut ja ratkaisut. Yrityksen toiminta on keskittynyt pääasiassa Forssan ja Turun talousalueille.

IT-Adminan toimitusjohtajan Toni Kallionpään mukaan liiketoimintakauppa tulee vahvistamaan ja monipuolistamaan IT-Adminan palvelutarjontaa huomattavasti. Samalla pystymme tarjoamaan yhä laajemmin palveluita Tulosteekki Oy:n kaikille asiakkaille.

– Asiakas ei tule huomaamaan muuta eroa kuin laskuttajan muutoksen, palveluiden taso sekä tuotevalikoima tulevat pysymään samoina. Kykenemme tarjoamaan yhä laajenevaa tuote- ja palveluvalikoimaa Tulosteekin asiakkaille ja tietenkin myös omille vanhoille asiakkaillemme. Pystymme hyödyntämään myös Jarin tuen ja tietouden jatkuvasti, joten asiakkaat eivät tule huomaamaan juurikaan muutoksia, Kallionpää kertoo.

Tulosteekki Oy:n toimitusjohtaja Jari Myllyojan mukaan suuri määrä yhteisiä asiakkaita ja olemassa oleva jatkuva yhteistyö teki muutoksen järkeväksi.

– Kuten Toni Kallionpää totesi, asiakkaille muutoksella on selvästi positiivisia vaikutuksia: asiakkaidemme toiminta helpottuu entisestään kun yhdeltä toimijalta saa entistäkin laajemman tuotevalikoiman.

– Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme tähän asti jatkuneesta hyvästä yhteistyöstä. Yhteistyö kuitenkin jatkuu eikä teidän tarvitse muuttaa mitään toiminnassanne, vaan tilaukset ja toimitukset tapahtuvat samoin kuin ennenkin.

Tulosteekki Oy:n liiketoiminta siirtyi 19.10.2015 IT-Admina Oy:n omistukseen. Tilauksiin, toimituksiin tai yhteystietoihin ei tule näkyviä muutoksia.

Lisätietoa:
Toni Kallionpää, toimitusjohtaja, IT-Admina Oy, +358 50 542 3234,
toni.kallionpaa@itadmina.fi

Jari Myllyoja, toimitusjohtaja, Tulosteekki Oy, +358 40 043 9270,
jari.myllyoja@tulosteekki.fi