Kuukauden uusimmat uutuudet, poistuvat tuotteet sekä erikoistarjoukset päämiehiltä.

HP

prodesk 260 HP Prodesk 260 DM
Täysin toiminnoin varustettu HP 260 Desktop Mini -tietokone tarjoaa tilaa säästävän laitteen, joka voi kasvaa liiketoimintasi mukana ja joka sisältää tarvitsemasi työkalut edulliseen hintaan. Lisäksi virtaa säästävät suorittimet vähentävät energiakustannuksiasi.
Lisätietoa 599 €
laserjet m225 HP Laserjet Pro MFP M225dw
Tämän tehokkaan monitoimituotteen automaattinen kaksipuolinen tulostus, intuitiivinen kosketusnäyttö skannausvaihtoehtoineen, helppo langaton yhdistettävyys, sisäänrakennetut verkko-ominaisuudet ja mobiililaitteiden tulostusvaihtoehdot lisäävät tuottavuutta.
Lisätietoa 255 €
elitebook 725 HP Elitebook 725
Ohut ja kevyt rakenne sekä valinnainen täysteräväpiirtoinen kosketusnäyttö tekevät HP EliteBook 700 series -tietokoneista ihanteellisia kaikille ammattilaisille, niin toimistossa kuin muuallakin. HP:n tekniikan ja AMD:n A-sarjan Pro APU -suorittimien ansiosta voit työskennellä tehokkaasti ja luottavaisin mielin.
Lisätietoa 599 €

OKI

mc562 OKI MC562dnw
MC562dnw on oikea valinta 4-in-1-monitoimilaitetta tarvitsevalle yritykselle, joka tavoittelee alhaisia omistuskustannuksia sekä nopeaa ja huippulaadukasta asiakirjojen tulostusta ja hallintaa. Laitteessa yhdistyvät monipuoliset toiminnot ja hyödylliset työkalut. Lisäksi se tarjoaa ylivoimaista tulostusnopeutta, materiaalijoustavuutta ja riittoisia musteita isommankin työryhmän tarpeisiin. MC562dnw:n vakiovarusteisiin kuuluvat langaton verkkovalmis liitettävyys, kaksipuolinen tulostus, skannaus/kopiointi ja faksaus sekä automaattinen RADF-syöttölaite. Huippulaadukkaan tulostusjäljen ansiosta voit tulostaa ammattimaisia A4-kokoisia väri- ja mustavalkoasiakirjoja yrityksesi sisällä.
Lisätietoa 699 €
es4132dn OKI ES4132dn
• Tarkka 1200 dpi:n LED-tulostus, automaattinen kaksipuolinen
tulostus vakiona
• Helppo käyttää ja jakaa Gigabit- tai WLAN-verkossa
• Suojattu tulostus suojaa luottamukselliset asiakirjat
• Suuren kapasiteetin 12 k:n värikasetti pitää käyttökulut pieninä
• Vakiona 250 arkin paperitaso
• Ympäristöystävällinen, sisältää edistyksellisen virranhallinnan ja
äänettömän tilan
Lisätietoa 359 €

Kaikki hinnat sis alv.
Hinnat voimassa kuukauden tarjouksen päiväyksestä / varastoerälle.