Office-työkalut

Office-ohjelmistopaketti

Aina uusimmat versiot seuraavista:
 Word Excel PowerPoint Outlook OneNote Publisher Skype for Business
  • Taltioi ajatuksesi sinulle parhaiten sopivalla tavalla – näppäimistöllä, kynällä tai kosketusnäytöllä.
  • Muotoile tietoja helposti Excelissä työkaluilla, jotka tunnistavat merkkijonoja ja täyttävät tiedot automaattisesti puolestasi.
  • Käytä vaivattomasti PDF-tiedostojen sisältöä ja luo niistä omia tyylikkäitä Word-asiakirjoja.
  • Suunnittele brändisi mukaista ja omalle asiakaskunnallesi suunnattua markkinointimateriaalia.

Office tietokoneissa, taulutietokoneissa ja puhelimissa

Voit käyttää Office-sovelluksia asennettuna PC- ja Mac-tietokoneissa, Windows-, iPad®- ja Android-tableteissa sekä useimmissa mobiililaitteissa. Kukin käyttäjä voi asentaa Officen viiteen PC- tai Mac-tietokoneeseen, viiteen tablettiin (Windows, iPad ja Android) ja viiteen puhelimeen.

 

 

 

Online-palvelut

Sähköposti ja kalenterit

Voit käyttää yritysluokan sähköpostia monipuolisen ja tutun Outlook-ohjelman kautta joko työpöydällä tai selaimessa Outlook Web Appin avulla. Käyttäjäkohtainen postilaatikkokoko on 50 gigatavua ja lähetettyjen liitteiden enimmäiskoko 25 megatavua.

Verkkokokoukset

Isännöi HD-videoneuvotteluja sekä ääntä ja videokuvaa hyödyntäviä verkkokokouksia, joissa voidaan käyttää näytön jakamista yhdellä napsautuksella.

Pikaviestit ja Skype-yhteydet

Voit muodostaa yhteyden muihin Skype for Business -käyttäjiin pikaviesteillä sekä ääni- tai videopuheluilla ja kertoa tavoitettavuutesi online-tilatiedon välityksellä. Voit jakaa tavoitettavuustietoja, lähettää pikaviestejä ja soittaa äänipuheluja Skype-käyttäjien kanssa.

Yrityksen yhteisöverkosto

Yammerin yhteiskäyttöohjelmiston ja yrityssovellusten avulla työntekijät voivat olla yhteydessä oikeisiin henkilöihin, jakaa tietoja työryhmien kesken sekä järjestää projekteja niin, että ne sujuvat paremmin ja nopeammin.

Tiedostojen tallennus ja jakaminen kätevästi

OneDrive for Business tarjoaa kaikille käyttäjille 1 teratavun tallennustilan, ja käyttäjät voivat käyttää tiedostojaan käytännössä missä tahansa. Voit jakaa tiedostoja organisaation sisäisten ja ulkopuolisten henkilöiden kanssa, hallita tiedostojen tarkastelu- ja muokkausoikeuksia sekä synkronoida tiedostoja helposti PC-/Mac-tietokoneiden ja muiden laitteiden välillä.

Ryhmäsivustot

Tiedostojen käyttäminen ja jakaminen on helppoa. Perustallennustilaa on 10 gigatavua ja käyttäjäkohtaista tallennustilaa 500 megatavua.

Haku ja etsintä

Pysy ajan tasalla. Voit hakea ja etsiä sisältöä Office 365:ssä mukautettujen näkymien avulla. Office Delve on ensimmäinen Office Graphin tarjoama palvelu. Se kerää viestejä tai näkymiä käyttäjän suorittamien toimien perusteella sekä sen mukaan, mikä käyttäjän suhde on sisältöön, aiheisiin ja yhteyshenkilöihin.