Tule mukaan innostumaan ja kokemaan, kuinka jo tunnissa saat lisää tehokkuutta ja oivaltamisen iloa!

IT-Admina tuo verkkovalmennuksen, jolla saat Officen haltuun helposti ja tehokkaasti. Luo tavat tehdä asiat fiksummin. Etsimme käyttöösi jatkuvasti uusia tapoja tehdä asiat fiksummin, niin että löydät eri ohjelmien uudistuneet toiminnot yhdellä silmäyksellä ja käytät aina nopeimpia toimintoja.

Kai tiesit Excelin kameran? Sillä teet dynaamiset linkit parilla ranneliikkeellä.

Näistä uudistuksista kertyy päivittäiseen työskentelyyn jopa puolen tunnin aikasäästö.

Tarjoamme verkkovalmennusta kaikkialle Suomeen online-opetuksena tai omatoimisesti opiskellen tallenteilta. Ei väliä oletko hankkinut meiltä Office 365 tai muualta.

Office ohjelmien tarjoamat nopeat ja näppärät toimintatavat antaa tekemisen helppoutta varsinaisen työsi tarpeisiin. Näillä lisäät työssä jaksamista ja varmistat, että teet asiat oikein.

Osa valmennuksista ovat ilmaisia ja osa maksullisia. Saamme tunnukset vaikka jokaiselle organisaation työntekijöille tai vaikka yhdelle.

Nyt on oikea hetki tehdä päätös!

verkkokurssi opiskelu

HELPPO

Verkkokurssit ovat aina saatavilla yhdellä kirjautumisella. Voit opiskella millä tahansa laitteella webin yli.

JOUSTAVA

Osaamisesi lisääntyessä voit edetä syventämään osaamistasi. Voit myös hankkia juuri sinun tarpeisiisi sopivaa räätälöityä lisävalmennusta.

LUOTETTAVA

Voit opiskella turvallisessa ympäristössä asiantutijoiden tuottamien kurssien parissa.

JOKAISELLE JOTAIN

Kurssivalikoima on laaja ja sisältää materiaalia O365 online palvelun opiskeluun kuin myös perinteisiin työpöytä ohjelmiin.

OSAAMISEN YLLÄPITÄJÄ

Toisinaan asiat unohtuvat, vasrinkin kun toimintoja ei tarvitse joka päivä käyttää. Verkkokursseilta on näppärää varmistaa millä ranneliikkeillä pitikään toimia.

UUTUUDET SAATAVILLA

Verkkokurssin opiskelijana saat aina tietoosi Officen uudistuksiin liittyvät muutokset ja valmennamme sinut ottamaan uudistukset käyttöösi.

Täytä yhteysottolomake niin olemme yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.