Helppokäyttöinen. Turvallinen. Edullinen.

Varmistusohjelmamme

on tiekoneelle ladattava ohjelma, joka tallentaa tietokoneella olevat tiedostot automaattisesti internetin yli suomalaisiin datakeskuksiin.

Kun otat varmistuksen käyttöön, lataa se ensimmäisellä kerralla kaikki tietokoneesi työtiedostostot datakeskuksiimme. Tämän jälkeen ohjelmisto tunnistaa reaaliaikaisesti muuttuneet tiedostot ja varmentaa ne automaattisesti datakeskukseen.

Näin uusimmatkin dokumentit ovat aina tallessa ja varmennettu, eikä tietokoneesi tai Internet-yhteytesi hidastu, sillä dataa liikkuu vain rajallinen määrä.

periaate
Asenna ja unohda

Lataa Shield ohjelma ja asenna. Tietosi ovat nyt automaattisesti aina turvassa. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään, eikä taustalla toimiva varmennus häiritse häntä tai hidasta käytännössä lainkaan koneen tai verkon toimintaa.

Rajoittamaton

Shieldin sisältää rajoittamattoman levytilan kaikille kannettaville ja työasemille. Ei muitakaan rajoituksia., kuten tiedostojen koko, formatti, päivittäittäinen tiedonsiirto tai aikaisempien tiedostoversioiden palautus.

Yhteensopiva

Yrityksissä on useimmiten sekä PC että Mac-järjestelmiä käytössä. Toisin kuin useissa muissa pilvitallennuspalveluissa, Shield toimii molemmissa järjestelmissä.

Kaikki tiedostotyypit ja koot

Ei rajoituksia tiedostokoolle tai formaatille Shield varmentaa siis kaikki mahdolliset yristysten työtiedostot; MS ja Mac office, PDF, jne.

Turvallinen

Tiedot tallennetaan suomalaisille datakeskuksille. Tiedot tallennetaan aina kahteen eri datakesukseen. Suomen tietoturvalaki on Euroopan tiukimpia. Eli voit olla varma, että yrityksesi tiedot eivät pääse vieraisiin käsiin.

Korkealuokkainen salaus

Tiedot siirtyvät tietokoneen ja datakesuksen välillä aina erittäin vahvasti salattuina (end-to-end AES 256, TSL). Datakeskuksesisa tallenteet salataan AES 256-teknologialla.

Älykäs

Shieldin erikoisuus piilee sen älykkyydessä. Ohjelma varmistaa  vain muokatut tiedostot. Näin dataa liikkuu entistä vähemmän ja nopeammin. Lisäksi kaikki ohjelmistopäivitykset ovat automaattisia.

Edullinen

Shield sisältää  työtiedostojen varmennuspalvelun rajattomattomalla tallennustilalla kiinteään kuukausihintaan, joka ei muutu. Maksat vain 10 eur/kk:ssa/tietokone alv 0%. Siinä kaikki.

Asenna ja unohda

Tietosi ovat nyt automaattisesti aina turvassa. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään, eikä taustalla toimiva varmennus häiritse häntä tai hidasta käytännössä lainkaan koneen tai verkon toimintaa.