IT-Ammattilainen

Haluatko työskennellä meillä?

Mikäli sinulla on palava halu olla IT maailma kärjessä. Tahdot olla mukana kasvavassa sekä innokkaassa ympäristössä. Lähetä meille avoin hakemus.

Laita mukaan CV osoitteeseen rekry@itadmina.fi

Avoimet työpaikat

Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikköä

Haemme vakituiseen työsuhteeseen asiakkuuspäällikkö.

Työnkuvasi koostuu asiakassuhteiden luomisesta ja niiden laadukkaasta ylläpidosta, aktiivisesta BtoB -myynnistä sekä ICT ratkaisujen kehittämisestä.

Voit olla uusi tekijä taikka vanha kettu. Tärkeintä ehdottamasti on olla nälkäinen, etkä pelkää uusi haasteita. Koet yritysten ICT mielenkiintoiseksi ja sinulla on ymmärrystä yritysten perustietoteknisestä ympäristöstä. Olet oma-aloitteinen, kykenet luomaan tuloksekkaita asiakaskumppanuuksia, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat ylittää sinulle asetetut tavoitteet.

Tarjoamme sinulle kannustavan sekä kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mielenkiintoisen työtehtävän nuorekkaassa ja dynaamisessa työyhteisössä sekä hyvän mahdollisuuden kehittää itseään.

Jos kiinnostuit työtehtävästä, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekry@itadmina.fi, liitä mukaan työhakemus sekä CV:si niin me palaamme asiaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Kallionpää, 0505423234, toni.kallionpaa@itadmina.fi.

Toimistosihteeri

Etsimme osa-aikatyöhön toimistosihteeriä Forssaan.

Olethan oma-aloitteinen, aktiivinen sekä vastuullinen työntekijä. Tartut toimeen etkä arastele ja suhtaudut arvostavasti asiakkaisiin ja työtovereihin. Sinulla on hyvä kyky organisoida sekä omaksut monia asioita samanaikaisesti myös paineen alla. Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen sekä osaat sähköisen viestinnän ja sosiaalisen median toimintaympäristön.

Toimenkuvaan kuuluu normaalit toimistotyöt, mm. taloushallintoon sekä myyntiin liittyviä työtehtäviä, tilausten vastaanotto, laskutus, tilastointi, palkanmaksuun liittyvät työtehtävät sekä asiakaspalvelu ja myyntityö liikkeessämme.

 

Tehtävään edellytämme:

– alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta toimistotöistä
– hyvää työmoraalia
– ATK-taitoja
– kykyä priorisoida työtehtäviä
– vaikka tulee uusia asioita, et jää miettimään vaan tartut toimeen

Kiinnostuitko työtehtävästä, lähetä sähköpostilla hakemus osoitteeseen rekry@itadmina.fi, liitä mukaan palkkatoivomus sekä CV:si niin me palaamme asiaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Kallionpää, 0505423234, toni.kallionpaa@itadmina.fi.

Järjestelmäasiantuntijaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Forssaan järjestelmäasiantuntijaa.

Toimenkuva on laaja mm. palvelimien sekä työasemien käyttökuntoon, laite/ohjelma ongelmanratkontaa sekä käyttäjätukea yritysasiakkailla ja kuluttajaasiakkaille etänä/toimistollamme/yrityksen tiloissa.  Pystyt itsenäiseen työskentelyyn sekä valmiutta reagoida nopeasti vaihteleviin tilanteisiin.

Pärjäät tehtävässä hyvin, mikäli olet työssä oma-aloitteinen ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti. Tartut innolla uusiin haasteisiin ja etkä pelkää uuden oppimista. Työ on asiakaspalvelupainoitteista, joten arvostamme teknisten taitojen lisäksi todella hyvää kommunikointitaitoa.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin ja työaika on toimistotyöaika. Työskentely tapahtuu pääosin Forssan konttorilla sekä asiakkaan tiloissa. Asiakkaamme sijaitsee Oulusta Helsinkiin.

 

Tehtävään edellytämme:

 • IT alan koulutusta
 • Windows-käyttöjärjestelmien hyvää hallintaa (asennukset ja ongelmanratkonta)
 • pilviteknologian hallitsemista
 • palvelimien sekä työasemien lisälaitteiden tuntemus
 • Rautaosaamista
 • tietämys verkkotekniikasta
 • luovaa ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
 • valmiuksia työskennellä myös kiireessä ja paineen alla
 • positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
 • mahdollisuutta käyttää työkielinä sujuvan suomen lisäksi myös englannin kieltä
 • mahdollisuutta oman auton käyttöön

Arvostamme myös:

 • Linux osaamista
 • mobiili puolen tuntemus

Tarjoamme:

 • mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
 • mahdollisuuden kehittää osaamistasi IT alalla

Jos olet kiinnostuit työtehtävästä, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekry@itadmina.fi, liitä mukaan työhakemus, palkkatoivomus sekä CV:si niin me palaamme asiaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Kallionpää, 0505423234, toni.kallionpaa@itadmina.fi.